Wie zijn wij?

Wij zijn Sauss. We verzorgen jouw marketing en brengen je eenvoudig met nieuwe klanten in contact. Hoe we dit doen? We acquireren potentiële klanten met onze websites, advertenties, e-mails en partners voor meer dan 250 bouw (gerelateerde) producten en diensten. Deze potentiële klanten (leads) controleren we op kwaliteit en dragen we vervolgens aan je over. Hierdoor hoef je alleen tijd te steken in klanten die daadwerkelijk interesse hebben in jouw product of dienst.

%

100k aanvragen pjr

%

4.000 leveranciers

%

250+ diensten

%

10 jaar ervaring

Wat klanten van ons vinden

Als ondernemer ben ik al jaren klant bij Sauss.nl De ontvangen aanvragen zijn in het algemeen goed te noemen. Er zijn periodes waar de afspraken minder zijn, en worden dan op een correcte wijze afgeboekt. Gelet op de manier hoe Sauss.nl te werk gaat en snel reageert op al mijn vragen is het zeker aan te bevelen.

De dienstverlening van Sauss.nl ervaren wij als prettig. De communicatie verloopt prima en er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen. Via Sauss.nl hebben wij een aantal nieuwe, terugkerende klanten aan ons bestand toe mogen voegen en in vergelijking met andere leadsgeneratoren heeft Sauss.nl de meest betrouwbare leads. Sauss.nl is goed bereikbaar en de medewerkers beschikken over voldoende kennis om vragen te beantwoorden.

Wij ervaren de dienstverlening van Sauss.nl als positief. Wij hebben de afgelopen 2 jaar al diversen keren werk kunnen uitvoeren wat d.m.v. Sauss.nl tot ons is gekomen. Ik zou het dan ook iedereen aanraden die meer werk wil generen om gebruik te maken van jullie diensten.Verder wil het contact met jullie beschrijven als zeer positief veel feedback enz.

  • Klanttevredenheid 95%
  • Omzetstijging 100%
  • Groei Sauss.nl 100%

Meer klanten – simpel

Hoe fijn zou het zijn als je zelf kunt bepalen wanneer en welke hoeveelheid potentiële klanten zich bij je melden? Bij Sauss hebben we hier een oplossing voor bedacht. Een zeer simpel systeem, waarmee je zelf de gewenste hoeveelheid klanten in kunt stellen die je wilt ontvangen. Je kunt zelfs aangeven in welke regio’s jouw bedrijf actief is, zodat we je alleen potentiële klanten aanbieden die zich in jouw werkgebied bevinden. Het is ook heel eenvoudig om in nieuwe werkgebieden van start te gaan!

Ben je klaar voor de volgende stap in marketing?

Meld je gratis aan en ontvang 14 dagen lang gratis offerteaanvragen! Risicoloos! Let op! Ben je ondernemer in België, klik dan hier om je aan te melden.